Als medewerker credit control & accounts payable zijn cijfers helemaal je ding. Vanaf onze afdeling credit control beheer je, en stroomlijn je de bankmutaties en heb je contact met onze klanten over openstaande posten. Daarnaast heb je contact met onze leveranciers over verzonden facturen.

Wat je in het kort doet:
Ik zorg er voor dat alle betalingen goed worden geregistreerd, en uitgevoerd

Hoe ziet je dag eruit:
In de ochtend pak je een kopje koffie en loopt naar je werkplek. Samen met Belinda bespreek je het weekend terwijl je de bankmutaties binnen aan het halen bent. Ons boekhoudpakket verwerkt de betalingen automatisch, maar soms moeten de betalingen gekoppeld worden aan de juiste factuur.

Na het verwerken van de betalingen kijk je met Kenny en Belinda de openstaande posten na. Samen spreek je af wie met welke klant contact opneemt om de status te controleren.

Na de lunch stort je je op de mailbox waar allerlei vragen zijn binnengekomen. Tussen de telefoontjes door zorg je er voor dat het aan het eind van de dag de mailbox weer helemaal leeg is.

Morgen weer een nieuwe dag!