Als vrachtwagenchauffeur (haak-arm) ben je een belangrijke spil binnen Bek & Verburg. Je rijdt in onder andere het Rotterdamse havengebied en je bezoekt de verschillende schepen welke in de haven liggen. Je plaatst haakcontainers bij onze verschillende klanten, en denkt actief mee hoe je met je collega’s de planning van de dag voor elkaar krijgt.

Wat je in het kort doet:

“Ik zorg er elke dag weer voor dat er geen afval meer in de zee verdwijnt”

Hoe ziet je dag eruit:

’s Morgens loop je een rondje om de auto, alles moet er spik en span uitzien; want je vrachtwagen is het visitekaartje van het bedrijf. Je start de computer op en de lijst van vandaag is beschikbaar. Er moeten een aantal containers geplaatst worden op de Tweede Maasvlake.  Halverwege de ochtend wordt je gebeld door de planning, er ligt een schip op vertrek en de kapitein besluit op het laatste moment dat hij toch nog een container wil hebben voor zijn afval. Samen met de planning schakel je snel en zorg je dat de container op tijd bij het schip staat.

Als je in de middag terug komt op de zaak blijkt dat er afval klaar staat om af te voeren. Bek & Verburg zamelt niet alleen afval in, maar maakt het ook hap-klaar voor de eindverwerking. Je collega’s in de loods hebben dit afval al helemaal hapklaar gemaakt, en je zorg er voor dat dit bij je juiste eindverwerker terecht komt.

Wij vragen:

 • Je hebt een C-rijbewijs, met code 95
 • Je hebt een digipas
 • Je hebt minimaal 1 jaar rijervaring (met aanhanger)
 • Je hebt een goede lichamelijke conditie
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Een verklaring van goed gedrag (VOG)

 

En je bezit de volgende competenties:

 • Klant- en servicegericht, je stelt de klanttevredenheid voorop
 • Representatief & dienstverlenend
 • Betrouwbaar, zelfstandig en stressbestendig

Wij bieden:

 • Een mooi salaris
 • Uitdagend werk, met fijne werktijden
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur een cv met een motivatiebrief naar: hrm@bek-verburg.nl