Scheepsafval is onze zorg

Bek & Verburg is een maritieme, havengerichte milieudienstverlener.


Shipping waste is our concern

Bek & Verburg is a maritime, harbour oriented environmental services provider.

Enter English site

Kenmerken van Bek & Verburg zijn

Een loket-functie (tijdwinst, gecombineerde afhandeling)
Aanbieden van totaal oplossingen op maritieme milieudienstverlening
Afval inzameling over water of per as
Behandelen en verwerken van schade en restpartijen inclusief calamiteiten
Diverse maritieme cleaning activiteiten
Kwaliteitsverbetering middels ISO certificering (iso 9001-2000 / 14001)

Het ophalen en verwerken van scheepsafval

Uitgevoerd door specialisten

Bek & Verburg is al meer dan 55 jaar actief op het gebied van de inzameling van scheepsafvalstoffen in de havens van Rotterdam, Dordrecht en Moerdijk. Vanaf het jaar 2000 is Bek & Verburg ook operationeel in het gehele Noordzee kanaal gebied. Buiten de hierboven genoemde zeehavens wordt een landelijke dekking op het gebied van inzameling van scheepsafvalstoffen nagestreefd.

Naast het inzamelen van scheepsafvalstoffen is Bek & Verburg actief in het reinigen van duwbakken, lichters en zeeschepen en het behandelen van schade- en restpartijen; inclusief de diverse daarvoor benodigde operationele activiteiten op locatie. Met multifunctionele kraanschepen, duwbakken, reinigingsapparatuur en een uitgebreid wagenpark zijn wij in staat onze klanten 24 uur per dag een totale dienstverlening aan te bieden.

Met het inwerking treden van de nieuwe Haven Afvalstoffen Plannen voor de Europese zeehavens is aan de inzameling van het scheepsafval een nieuwe impuls gegeven. Met de ingebruikname van nieuwe Haven Ontvangst Inrichtingen (HOI) op de kop van de centrale geul in de Botlek, samen met de doorgaande vernieuwing en modernisering van haar vloot is Bek & Verburg voorbereid op de nieuwe, hoge eisen voor de internationale inzameling van de scheepsafvalstoffen.

Bek & Verburg is officieël aangewezen door het Havenbedrijf Rotterdam N.V. als inzamelaar van Marpol annex V stromen. Het betreffende werkgebied omvat het gehele Rotterdamse havengebied inclusief Dordrecht en Moerdijk.

Bek & Verburg is het aanspreekpunt voor inzameling van alle afvalstromen welke vrijkomen aan boord van een zeeschip, alsmede de administratieve afhandeling en de coördinatie met haven autoriteiten en milieu diensten welke benodigd zijn tijdens het verblijf en na het vertrek van een zeeschip in de haven.

Het totale dienstverlening pakket van Bek & Verburg is geborgd door de ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 .

Rotterdam
Montrealweg 140
Havennr. 4250
3197 KH Rotterdam-Botlek
010 – 428 77 44
010 – 428 77 49
info@bek-verburg.nl

Amsterdam
Petroleumhavenweg 29
1041 AB Amsterdam
020 – 486 76 40

Den Helder
Koperslagersweg 10
1786 RA Den Helder
0223 – 63 31 18

Eemshaven
Westlob 13
9979 XW Eemshaven
0596 – 74 50 27

IJmuiden
020 – 486 76 40

Scheveningen
010 – 428 77 44

Gezocht: Vrachtwagenchauffeur – portaal (Amsterdam)

Bek & Verburg breidt uit in Amsterdam. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons team te versterken. Als vrachtwagenchauffeur op de portaalwagen ben je een belangrijke spil binnen Bek & Verburg. Je ben verantwoordelijk voor het plaatsen, wisselen en...

Gezocht! Vrachtwagenchauffeur – portaal (Den Helder)

Bek & Verburg breidt uit in Den Helder. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons team te versterken. Als vrachtwagenchauffeur op de portaalwagen ben je een belangrijke spil binnen Bek & Verburg. Je ben verantwoordelijk voor het plaatsen, wisselen...

Vacature: Binnenvaart Schippers (Rotterdam & Amsterdam)

Binnenvaart Schipper Klinkt een verantwoordelijke functie als schipper, met de vrijheid om je eigen dag in te delen en waarbij je elke avond gewoon thuis bent goed in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Elke dag halen wij het afval op van tientallen zeeschepen, en...